THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

duminică, 10 martie 2013



Si in sfarsit baietii au scos videoclip si cat de curand o sa fie si lansarea noului album . Din cate stiu o sa putem achizitiona si tricouri cu acesti flacai minunati !!

marți, 26 iulie 2011

Ultima piesa semnata Era Decay!

Tocmai a fost finalizată ultima piesă semnată de formaţia suceveană Era Decay.Piesa se numeşte "Time" si face parte de pe viitorul album al formaţiei intitulat "Existance zero".






Pe site-ul oficial mai puteţi asculta încă două piese ce vor fi incluse pe urmatorul album. Baftă!

duminică, 1 mai 2011

Concert ERA DECAY!




Ţin să vă anunţ că iubita noastră formaţie suceveană, Era Decay, va susţine un concert de lansare a EP-ului "Deathtrap".Concertul va avea loc pe data de 7 mai a.c in "Club V" de unde puteţi şi achiziţiona cd-ul.Vă asteptăm!!

luni, 14 martie 2011

CD`uri 'Deathtrap" disponibile


Ţin să vă anunţ că la concertul MAGICA din data de 26 martie 2011, ce va avea loc în Discoteque Vox,ca de obicei, se va putea achiziţiona CD'ul ''Era Decay - Deathtrap''.Preţul înca nu îl ştiu,dar o să revin cu informaţii.Baftă!
Am revenit cu un edit să vă spun că preţul unui CD va fi de 10 lei.Preţul nu e mare deci sper că ve'ţi cumpara!

vineri, 4 februarie 2011

Deathtrap OUT!!

Tocmai a aparut EP-ul la download pe site-ul oficial.Il gasiti in sectiunea media unde gasiti si celelalte albume gratis! Cheers!

miercuri, 2 februarie 2011

Era Decay - Deathtrap


Tocmai am citit pe un site autohton ca Era Decay a lansat EP`ul intitulat "Deathtrap".Foarte bine..la mai multe,nu`i asa?:) Asteptam si concertele de acum! Articolul il puteti citi aici.

luni, 20 decembrie 2010

"Ashes" OUT!!!


Era Decay au terminat de inregistrat albumul "Ashes" si au facut treaba foarte buna.Cine doreste sa il ia "moca" ,click pe imagine !!

duminică, 12 decembrie 2010

Site-ul Era Decay


De curand s-a infiintat site-ul formatiei Era Decay.Acolo o sa gasiti piese puse la download,informatii despre membrii trupei plus multe altele. Click pe imagine pentru a merge pe site.Enjoy!

duminică, 26 septembrie 2010

Videoclip "Era Decay - Ragaved Master"

duminică, 15 august 2010

Concert!!

Concert Era Decay @ BMC Radauti, vineri 20 august 2010.Va asteptam in numar cat mai mare!! See you there!!